Spuiterij

Verf verwijderen van hout of metaal.
Het verwijderen van verf resten en oude verf lagen. De verf zal hierbij geleidelijk van het object worden gestraald en krijgt zijn originele oorsprong weer terug. Alleen de verf wordt verwijderd en er blijft een schoon en naturel object over.

Roestig metaal zandstralen
Doormiddel van het stralen met speciaal grit kunnen wij alle roestige objecten weer volledig en grondig reinigen zodat het klaar is om bewerkt te worden.
U kunt hierbij denken aan hekwerken, boten, deuren, frames, kozijnen etc.

Het stralen van houten objecten
Heeft u een trap, schutting en of houten kast die helemaal blank gemaakt moet worden? Ga zelf niet schuren maar laat het vakkundig en snel door de Haan doen. Afhankelijk van de hardheid van het hout kunnen wij het hout helemaal blank stralen zodat u gemakkelijk een nieuwe verf of olielaag kunt aanbrengen op het hout, zodat weer jaren mee kan gaan en het er weer als nieuw uitziet.

Door de diensten die wij leveren is (bijna) alles mogelijk! Denk aan keukens, lichtreclame, velgen, autovelgen, motorframes, scooterkappen, keukendeurtjes, hekwerken, tuinhekken, meubels, boten, kantoorinventaris, kasten, dressoirs, tuinmeubels, reclameborden, kantoormeubels, zandstralen, schooperen, verzinken, poedercoaten, effectlakken, metallics, hout, kunststoffen, metaal, 2 componenten lakken en ontlakken. Deze behoren allen tot de mogelijkheden bij De Haan Service B.V. !